Пошук


Почати новий пошук
Додати фільтри:

Використовуйте фільтри для уточнення результатів пошуку.


Результати 31-40 зі 92.
Знайдені матеріали:
Дата випускуНазваАвтор(и)
2014Особливості визначення часу спін-спінової релаксації в рідких харчових продуктахТоряник, Олександр Іванович; Дьяков, Олександр Георгійович; Воронцова, Жанна Вадимівна
2014Використання ферментативного каталізу під час виробництва соку з чорниціХомич, Галина Панасівна
2014Прогнозування якісних технічних показників плодів яблуні залежно від стресових абіотичних факторівСердюк, Марина Єгорівна; Байбєрова, Світлана Сергіївна
2014Концепція прогнозування рівня якості кулінарної продукції геродієтичного призначенняСвідло, Карина Володимирівна; Пересічний, Михайло Іванович
2014Обертання молекул води як рух сферичного маятника в неоднорідному полі силМалафаєв, Микола Тимофійович
2014Аналіз вмісту білків та амінокислот під час зберігання свіжих культивованих грибів Pleurotus ostreatusМедведкова, Інна Ігорівна
2014Моделювання впливу технологічних параметрів на час термічної обробки харчових продуктівМостова, Людмила Миколаївна; Комарова, Марія Олександрівна; Мартиненко, Леонід Григорович
2014Системи харчування лікувально-профілактичної дії та математичний інструментарій для їх створенняКрутовий, Жорж Андрійович
2014Проведення екпертизи твердого туалетного милаСорокіна, Світлана Вікторівна; Акмен, Вікторія Олександрівна
2014Оптимальні умови екстракції барвних речовин кріас-порошку з чорноплідної горобиниАртамонова, Майя Володимирівна; Пілюгіна, Інна Сергіївна