Skip navigation
logo sbtu repo
Головна сторінка
Перегляд
Фонди та зібрання
Перегляд матеріалів за:
Дати випуску
Автори
Заголовки
Теми
Довідка
Мова
English
русский
українська
Вхід:
Мій архів матеріалів
Оновлення на e-mail
Обліковий запис
Repository (electronic archive of open access) of the State Biotechnological University
Пошук
Пошук:
Весь архів електронних ресурсів
05. Наукові видання ДБТУ
Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі
2014
Випуск 1 (19)
Випуск 2 (20)
запит
Почати новий пошук
Додати фільтри:
Використовуйте фільтри для уточнення результатів пошуку.
Назва
Автор
Тема
за датою випуску
Has File(s)
???jsp.search.filter.original_bundle_filenames???
???jsp.search.filter.original_bundle_descriptions???
Дорівнює
Містить
ID
Не дорівнює
Не містить
Не ID
Результати 31-40 зі 92.
назад
1
2
3
4
5
6
7
...
10
далі
Знайдені матеріали:
Дата випуску
Назва
Автор(и)
2014
Особливості визначення часу спін-спінової релаксації в рідких харчових продуктах
Торяник, Олександр Іванович
;
Дьяков, Олександр Георгійович
;
Воронцова, Жанна Вадимівна
2014
Використання ферментативного каталізу під час виробництва соку з чорниці
Хомич, Галина Панасівна
2014
Прогнозування якісних технічних показників плодів яблуні залежно від стресових абіотичних факторів
Сердюк, Марина Єгорівна
;
Байбєрова, Світлана Сергіївна
2014
Концепція прогнозування рівня якості кулінарної продукції геродієтичного призначення
Свідло, Карина Володимирівна
;
Пересічний, Михайло Іванович
2014
Обертання молекул води як рух сферичного маятника в неоднорідному полі сил
Малафаєв, Микола Тимофійович
2014
Аналіз вмісту білків та амінокислот під час зберігання свіжих культивованих грибів Pleurotus ostreatus
Медведкова, Інна Ігорівна
2014
Моделювання впливу технологічних параметрів на час термічної обробки харчових продуктів
Мостова, Людмила Миколаївна
;
Комарова, Марія Олександрівна
;
Мартиненко, Леонід Григорович
2014
Системи харчування лікувально-профілактичної дії та математичний інструментарій для їх створення
Крутовий, Жорж Андрійович
2014
Проведення екпертизи твердого туалетного мила
Сорокіна, Світлана Вікторівна
;
Акмен, Вікторія Олександрівна
2014
Оптимальні умови екстракції барвних речовин кріас-порошку з чорноплідної горобини
Артамонова, Майя Володимирівна
;
Пілюгіна, Інна Сергіївна
Перегляд
Автор
7
Крутовий, Жорж Андрійович
4
Дьяков, Олександр Георгійович
4
Прісс, Олеся Петрівна
3
Борисова, Аліна Олексіївна
3
Запаренко, Ганна Володимирівна
3
Захаренко, Віталій Олександрович
3
Павлюк, Раїса Юріївна
3
Петренко, Олена Володимирівна
3
Погарська, Вікторія Вадимівна
3
Постнов, Геннадій Михайлович
.
далі >
Тема
5
quality
5
вироби
5
заморожування
5
зберігання
5
качество
5
температура
5
хранение
5
якість
4
drying
4
freezing
.
далі >
за датою випуску
90
2014
Has File(s)
90
true