Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/12793
Title: | Новое направление в технологии переработки зерна пшеницы |
Other Titles: | Новий напрям в технології переробки зерна пшениці New direction in wheat grain processing technology |
Authors: | Богомолов, А. В. Ирклиенко, В. И. |
Issue Date: | 2018 |
Publisher: | ХНТУСГ |
Citation: | Богомолов А. В., Ирклиенко В. И. Новое направление в технологии переработки зерна пшеницы. Вісник Харківського національного технічного університету сільського господарства, Вип. 194 «Сучасні напрямки технології та механізації процесів переробних і харчових виробництв». 2018. С. 5-12. |
Series/Report no.: | Вісник Харків. нац. техн. ун-т сіл. госп-ва ім. П. Василенка, № 194; |
Abstract: | Рассмотрены вопросы совершенствования технологии переработки зерна пшеницы в крупу и муку. Предложено новое направление в технологии переработки зерна пшеницы, обеспечивает формирование нового зернового продукта, с которого можно получить крупу нового вида или обойную муку с низким коэффициентом зольности. Розглянуті питання удосконалення технології переробки зерна пшениці в крупу та муку. Запропоновано новий напрям в технології переробки зерна пшениці, що забезпечує формування нового зернового продукту, з якого можна отримати крупу нового виду або муку обойну з низьким коефіцієнтом зольності. The issues of improving the technology of processing wheat into cereals and flour are considered. A new direction in the technology of wheat grain processing is proposed, it ensures the formation of a new grain product, from which it is possible to obtain a new type of cereal or wallpaper flour with a low ash content. |
URI: | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/12793 |
Appears in Collections: | Випуск 194: Сучасні напрямки технології та механізації процесів переробних і харчових виробництв |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
3_194_2018.pdf | 546.98 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.