Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/12793
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorБогомолов, А. В.-
dc.contributor.authorИрклиенко, В. И.-
dc.date.accessioned2022-11-09T20:28:46Z-
dc.date.available2022-11-09T20:28:46Z-
dc.date.issued2018-
dc.identifier.citationБогомолов А. В., Ирклиенко В. И. Новое направление в технологии переработки зерна пшеницы. Вісник Харківського національного технічного університету сільського господарства, Вип. 194 «Сучасні напрямки технології та механізації процесів переробних і харчових виробництв». 2018. С. 5-12.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/12793-
dc.description.abstractРассмотрены вопросы совершенствования технологии переработки зерна пшеницы в крупу и муку. Предложено новое направление в технологии переработки зерна пшеницы, обеспечивает формирование нового зернового продукта, с которого можно получить крупу нового вида или обойную муку с низким коэффициентом зольности.uk_UA
dc.description.abstractРозглянуті питання удосконалення технології переробки зерна пшениці в крупу та муку. Запропоновано новий напрям в технології переробки зерна пшениці, що забезпечує формування нового зернового продукту, з якого можна отримати крупу нового виду або муку обойну з низьким коефіцієнтом зольності.uk_UA
dc.description.abstractThe issues of improving the technology of processing wheat into cereals and flour are considered. A new direction in the technology of wheat grain processing is proposed, it ensures the formation of a new grain product, from which it is possible to obtain a new type of cereal or wallpaper flour with a low ash content.uk_UA
dc.language.isootheruk_UA
dc.publisherХНТУСГuk_UA
dc.relation.ispartofseriesВісник Харків. нац. техн. ун-т сіл. госп-ва ім. П. Василенка, № 194;-
dc.titleНовое направление в технологии переработки зерна пшеницыuk_UA
dc.title.alternativeНовий напрям в технології переробки зерна пшениціuk_UA
dc.title.alternativeNew direction in wheat grain processing technologyuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:Випуск 194: Сучасні напрямки технології та механізації процесів переробних і харчових виробництв

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
3_194_2018.pdf546.98 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.