Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/12793
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Богомолов, А. В. | - |
dc.contributor.author | Ирклиенко, В. И. | - |
dc.date.accessioned | 2022-11-09T20:28:46Z | - |
dc.date.available | 2022-11-09T20:28:46Z | - |
dc.date.issued | 2018 | - |
dc.identifier.citation | Богомолов А. В., Ирклиенко В. И. Новое направление в технологии переработки зерна пшеницы. Вісник Харківського національного технічного університету сільського господарства, Вип. 194 «Сучасні напрямки технології та механізації процесів переробних і харчових виробництв». 2018. С. 5-12. | uk_UA |
dc.identifier.uri | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/12793 | - |
dc.description.abstract | Рассмотрены вопросы совершенствования технологии переработки зерна пшеницы в крупу и муку. Предложено новое направление в технологии переработки зерна пшеницы, обеспечивает формирование нового зернового продукта, с которого можно получить крупу нового вида или обойную муку с низким коэффициентом зольности. | uk_UA |
dc.description.abstract | Розглянуті питання удосконалення технології переробки зерна пшениці в крупу та муку. Запропоновано новий напрям в технології переробки зерна пшениці, що забезпечує формування нового зернового продукту, з якого можна отримати крупу нового виду або муку обойну з низьким коефіцієнтом зольності. | uk_UA |
dc.description.abstract | The issues of improving the technology of processing wheat into cereals and flour are considered. A new direction in the technology of wheat grain processing is proposed, it ensures the formation of a new grain product, from which it is possible to obtain a new type of cereal or wallpaper flour with a low ash content. | uk_UA |
dc.language.iso | other | uk_UA |
dc.publisher | ХНТУСГ | uk_UA |
dc.relation.ispartofseries | Вісник Харків. нац. техн. ун-т сіл. госп-ва ім. П. Василенка, № 194; | - |
dc.title | Новое направление в технологии переработки зерна пшеницы | uk_UA |
dc.title.alternative | Новий напрям в технології переробки зерна пшениці | uk_UA |
dc.title.alternative | New direction in wheat grain processing technology | uk_UA |
dc.type | Article | uk_UA |
Appears in Collections: | Випуск 194: Сучасні напрямки технології та механізації процесів переробних і харчових виробництв |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
3_194_2018.pdf | 546.98 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.