Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/12775
Title: | Операційні системи і технології в торгівлі та ресторанному господарстві |
Authors: | Ткачова, Світлана Сергіївна |
Keywords: | економіка ресторанного господарства;операційні системи (ОС);торгівля;готельне господарство |
Issue Date: | 2017 |
Publisher: | Харківський державний університет харчування та торгівлі |
Citation: | Операційні системи і технології в торгівлі та ресторанному господарстві : методичні рекомендації для самостійної та індивідуальної роботи студентів / уклад. С. С. Ткачова; Харківський держ. ун-т харчування та торгівлі. Харків : ХДУХТ, 2017. 75 с. |
Abstract: | Основною метою дисципліни є формування у студентів компетентності щодо специфічних особливостей створення, забезпечення ефективного функціонування та розвитку операційних систем у сферах торгівлі та ресторанного господарства. |
URI: | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/12775 |
Appears in Collections: | Методичні вказівки |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
metod_rekomend_samost_roboti_operacij_sist_i_tehnol_v_torgivli_ta_rg_tkachova_2017.pdf | 1.99 MB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.