Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/12775
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorТкачова, Світлана Сергіївна-
dc.date.accessioned2022-11-09T17:46:26Z-
dc.date.available2022-11-09T17:46:26Z-
dc.date.issued2017-
dc.identifier.citationОпераційні системи і технології в торгівлі та ресторанному господарстві : методичні рекомендації для самостійної та індивідуальної роботи студентів / уклад. С. С. Ткачова; Харківський держ. ун-т харчування та торгівлі. Харків : ХДУХТ, 2017. 75 с.-
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/12775-
dc.description.abstractОсновною метою дисципліни є формування у студентів компетентності щодо специфічних особливостей створення, забезпечення ефективного функціонування та розвитку операційних систем у сферах торгівлі та ресторанного господарства.uk_UA
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарківський державний університет харчування та торгівліuk_UA
dc.subjectекономіка ресторанного господарстваuk_UA
dc.subjectопераційні системи (ОС)uk_UA
dc.subjectторгівляuk_UA
dc.subjectготельне господарствоuk_UA
dc.titleОпераційні системи і технології в торгівлі та ресторанному господарствіuk_UA
dc.typeBookuk_UA
Appears in Collections:Методичні вказівки

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
metod_rekomend_samost_roboti_operacij_sist_i_tehnol_v_torgivli_ta_rg_tkachova_2017.pdf1.99 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.