Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/12775
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Ткачова, Світлана Сергіївна | - |
dc.date.accessioned | 2022-11-09T17:46:26Z | - |
dc.date.available | 2022-11-09T17:46:26Z | - |
dc.date.issued | 2017 | - |
dc.identifier.citation | Операційні системи і технології в торгівлі та ресторанному господарстві : методичні рекомендації для самостійної та індивідуальної роботи студентів / уклад. С. С. Ткачова; Харківський держ. ун-т харчування та торгівлі. Харків : ХДУХТ, 2017. 75 с. | - |
dc.identifier.uri | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/12775 | - |
dc.description.abstract | Основною метою дисципліни є формування у студентів компетентності щодо специфічних особливостей створення, забезпечення ефективного функціонування та розвитку операційних систем у сферах торгівлі та ресторанного господарства. | uk_UA |
dc.language.iso | uk_UA | uk_UA |
dc.publisher | Харківський державний університет харчування та торгівлі | uk_UA |
dc.subject | економіка ресторанного господарства | uk_UA |
dc.subject | операційні системи (ОС) | uk_UA |
dc.subject | торгівля | uk_UA |
dc.subject | готельне господарство | uk_UA |
dc.title | Операційні системи і технології в торгівлі та ресторанному господарстві | uk_UA |
dc.type | Book | uk_UA |
Appears in Collections: | Методичні вказівки |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
metod_rekomend_samost_roboti_operacij_sist_i_tehnol_v_torgivli_ta_rg_tkachova_2017.pdf | 1.99 MB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.