Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/12775
Title: Операційні системи і технології в торгівлі та ресторанному господарстві
Authors: Ткачова, Світлана Сергіївна
Keywords: економіка ресторанного господарства;операційні системи (ОС);торгівля;готельне господарство
Issue Date: 2017
Publisher: Харківський державний університет харчування та торгівлі
Citation: Операційні системи і технології в торгівлі та ресторанному господарстві : методичні рекомендації для самостійної та індивідуальної роботи студентів / уклад. С. С. Ткачова; Харківський держ. ун-т харчування та торгівлі. Харків : ХДУХТ, 2017. 75 с.
Abstract: Основною метою дисципліни є формування у студентів компетентності щодо специфічних особливостей створення, забезпечення ефективного функціонування та розвитку операційних систем у сферах торгівлі та ресторанного господарства.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/12775
Appears in Collections:Методичні вказівки

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
metod_rekomend_samost_roboti_operacij_sist_i_tehnol_v_torgivli_ta_rg_tkachova_2017.pdf1.99 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.