Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/12764
Назва: Товарознавство непродовольчих товарів. Розділ І «Одяго-взуттєві товари»
Автори: Пенкіна, Наталія Михайлівна
Колесник, Вікторія Валентинівна
Олійник, Анатолій Іванович
Ключові слова: товарознавство;непродовольчі товари;одяго-взуттєві товари;споживчі властивості;показники якості
Дата публікації: 2019
Видавництво: Харків: ХДУХТ
Бібліографічний опис: Пенкіна Н. М., Колесник В. В., Олійник А. І. Товарознавство непродовольчих товарів. Розділ І «Одяго-взуттєві товари»: методичні вказівки та індивідуальні завдання для самостійної роботи студентів денної та заочної форми навчання, освітнього рівня бакалавр, спеціальності 076 «Підприємництво, торгівля та біржова діяльність»; Харківський держ. ун-т харчування та торгівлі. Харків: ХДУХТ, 2019. 48 с.
Короткий огляд (реферат): Вивчення розділу І «Одяго-взуттєві товари» передбачає набуття студентами теоретичних знань та практичних навичок при дослідженні споживчих властивостей та визначенні показників якості текстильних, швейних трикотажних виробів, взуття та хутра. Методичні вказівки для самостійної роботи містять рекомендації та визначають послідовність опрацювання матеріалу за кожною темою дисципліни, зміст та питання до виконання індивідуального завдання та опрацювання тем рефератів, питання для самоконтролю, тестові питання.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/12764
Розташовується у зібраннях:Методичні вказівки

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
tovaroznavstvo_neprod_tovariv_MV_dlya_samost_roboty_2019.pdf1.33 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.