Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/12723
Назва: Товарознавство книги
Автори: Акмен, Вікторія Олександрівна
Лимар, Олег Якович
Ключові слова: митна експертиза;митна справа;товарознавство книги
Дата публікації: 2012
Видавництво: Харків: ХДУХТ
Бібліографічний опис: Акмен В. О., Лимар О. Я. Товарознавство книги: методичні вказівки для тестового модульного контролю за допомогою ПЕОМ для студентів денної та заочної форм навчання спеціальності «Товарознавство та експертиза в митній справі». Харків: ХДУХТ, 2012. 40 с.
Короткий огляд (реферат): Дані методичні вказівки складені для проведення тестового контролю знань студентів за допомогою ПЕОМ, які навчаються за спеціальністю "Товарознавство в митній справі", відповідно до програми дисципліни "Товарознавство книги", а також можуть використовуватись для контролю знань студентів з цієї дисципліни, що навчаються за іншим фахом. Тестові завдання з дисципліни містять матеріал, який науково обґрунтовує завдання, виховує практичні уміння і навички професійної діяльності майбутнього фахівця-товарознавця та сприяє підвищенню загального інтелектуального рівня студента, як освідченої особистості.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/12723
Розташовується у зібраннях:Методичні вказівки

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
tovaroznavstvo_knyhy_MV_dlya_testovoho_kontrolyu_2012.pdf654.24 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.