Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/12470
Назва: | Спосіб виробництва млинчикового напівфабрикату |
Автори: | Дейниченко, Людмила Григорівна Пересічний, Михайло Іванович Крамаренко, Дмитро Павлович Дейниченко, Григорій Вікторович |
Дата публікації: | 10-лис-2015 |
Бібліографічний опис: | Спосіб виробництва млинчикового напівфабрикату. Патент України на винахід № 110078, МПК A21D 2/08 (2006.01), A21D 8/02 (2006.01), A21D 13/08 (2006.01). Л. Г. Дейниченко, М. І. Пересічний, Д. П. Крамаренко, Г. В. Дейниченко. № a 2014 09632. Заявл. 02.09.2014. Опубл. 10.11.2015, Бюл.№ 21. 5 с. |
Серія/номер: | 11;110078 |
Короткий огляд (реферат): | Винахід належить способу виробництва млинчикового напівфабрикату, який передбачає первинну обробку рецептурних компонентів, поєднання яєць і цукру білого, їх перемішування, додавання пшеничного борошна, молока, збивання тіста, його проціджування та теплову обробку, причому на стадії поєднання яєць та цукру білого до них додають гідролізат з молюсків "Рапамід", суміш перемішують протягом 3-5 хвилин, після додавання пшеничного борошна та молока тісто збивають протягом 5-7 хвилин, після чого проціджують і випікають на змащених харчовим жиром поверхнях. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/12470 |
Розташовується у зібраннях: | Патенти на винаходи (корисні моделі) |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
110078.pdf | 164.57 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.