Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/12470
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorДейниченко, Людмила Григорівна-
dc.contributor.authorПересічний, Михайло Іванович-
dc.contributor.authorКрамаренко, Дмитро Павлович-
dc.contributor.authorДейниченко, Григорій Вікторович-
dc.date.accessioned2022-11-07T15:49:13Z-
dc.date.available2022-11-07T15:49:13Z-
dc.date.issued2015-11-10-
dc.identifier.citationСпосіб виробництва млинчикового напівфабрикату. Патент України на винахід № 110078, МПК A21D 2/08 (2006.01), A21D 8/02 (2006.01), A21D 13/08 (2006.01). Л. Г. Дейниченко, М. І. Пересічний, Д. П. Крамаренко, Г. В. Дейниченко. № a 2014 09632. Заявл. 02.09.2014. Опубл. 10.11.2015, Бюл.№ 21. 5 с.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/12470-
dc.description.abstractВинахід належить способу виробництва млинчикового напівфабрикату, який передбачає первинну обробку рецептурних компонентів, поєднання яєць і цукру білого, їх перемішування, додавання пшеничного борошна, молока, збивання тіста, його проціджування та теплову обробку, причому на стадії поєднання яєць та цукру білого до них додають гідролізат з молюсків "Рапамід", суміш перемішують протягом 3-5 хвилин, після додавання пшеничного борошна та молока тісто збивають протягом 5-7 хвилин, після чого проціджують і випікають на змащених харчовим жиром поверхнях.uk_UA
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.relation.ispartofseries11;110078-
dc.titleСпосіб виробництва млинчикового напівфабрикатуuk_UA
dc.typeOtheruk_UA
Appears in Collections:Патенти на винаходи (корисні моделі)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
110078.pdf164.57 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.