Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/12470
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Дейниченко, Людмила Григорівна | - |
dc.contributor.author | Пересічний, Михайло Іванович | - |
dc.contributor.author | Крамаренко, Дмитро Павлович | - |
dc.contributor.author | Дейниченко, Григорій Вікторович | - |
dc.date.accessioned | 2022-11-07T15:49:13Z | - |
dc.date.available | 2022-11-07T15:49:13Z | - |
dc.date.issued | 2015-11-10 | - |
dc.identifier.citation | Спосіб виробництва млинчикового напівфабрикату. Патент України на винахід № 110078, МПК A21D 2/08 (2006.01), A21D 8/02 (2006.01), A21D 13/08 (2006.01). Л. Г. Дейниченко, М. І. Пересічний, Д. П. Крамаренко, Г. В. Дейниченко. № a 2014 09632. Заявл. 02.09.2014. Опубл. 10.11.2015, Бюл.№ 21. 5 с. | uk_UA |
dc.identifier.uri | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/12470 | - |
dc.description.abstract | Винахід належить способу виробництва млинчикового напівфабрикату, який передбачає первинну обробку рецептурних компонентів, поєднання яєць і цукру білого, їх перемішування, додавання пшеничного борошна, молока, збивання тіста, його проціджування та теплову обробку, причому на стадії поєднання яєць та цукру білого до них додають гідролізат з молюсків "Рапамід", суміш перемішують протягом 3-5 хвилин, після додавання пшеничного борошна та молока тісто збивають протягом 5-7 хвилин, після чого проціджують і випікають на змащених харчовим жиром поверхнях. | uk_UA |
dc.language.iso | uk_UA | uk_UA |
dc.relation.ispartofseries | 11;110078 | - |
dc.title | Спосіб виробництва млинчикового напівфабрикату | uk_UA |
dc.type | Other | uk_UA |
Appears in Collections: | Патенти на винаходи (корисні моделі) |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
110078.pdf | 164.57 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.