Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/12470
Название: Спосіб виробництва млинчикового напівфабрикату
Авторы: Дейниченко, Людмила Григорівна
Пересічний, Михайло Іванович
Крамаренко, Дмитро Павлович
Дейниченко, Григорій Вікторович
Дата публикации: 10-ноя-2015
Библиографическое описание: Спосіб виробництва млинчикового напівфабрикату. Патент України на винахід № 110078, МПК A21D 2/08 (2006.01), A21D 8/02 (2006.01), A21D 13/08 (2006.01). Л. Г. Дейниченко, М. І. Пересічний, Д. П. Крамаренко, Г. В. Дейниченко. № a 2014 09632. Заявл. 02.09.2014. Опубл. 10.11.2015, Бюл.№ 21. 5 с.
Серия/номер: 11;110078
Краткий осмотр (реферат): Винахід належить способу виробництва млинчикового напівфабрикату, який передбачає первинну обробку рецептурних компонентів, поєднання яєць і цукру білого, їх перемішування, додавання пшеничного борошна, молока, збивання тіста, його проціджування та теплову обробку, причому на стадії поєднання яєць та цукру білого до них додають гідролізат з молюсків "Рапамід", суміш перемішують протягом 3-5 хвилин, після додавання пшеничного борошна та молока тісто збивають протягом 5-7 хвилин, після чого проціджують і випікають на змащених харчовим жиром поверхнях.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/12470
Располагается в коллекциях:Патенти на винаходи (корисні моделі)

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
110078.pdf164.57 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.