Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/12419
Назва: Здоба до дріжджового тіста
Автори: Неклеса, Ольга Павлівна
Дата публікації: 10-гру-2015
Бібліографічний опис: Здоба до дріжджового тіста. Патент України на корисну модель № 103249, МПК (2015.01), A21D 8/00, A23P 1/10 (2006.01). О. П. Неклеса. № u 2015 05339. Заявл. 02.06.2015. Опубл. 10.12.2015, Бюл.№ 23. 8 с.
Серія/номер: 11;103249
Короткий огляд (реферат): Здоба використовується для одержання дріжджового тіста, яке одержане з використанням дріжджів або інших видів бродильної мікрофлори. Здоба виконана у формі капсул з полісахаридною термостабільною оболонкою з внутрішнім умістом у вигляді суміші жирової складової, цукру та/чи цукроподібних речовин, при цьому співвідношення жирова складова: цукор та/чи цукроподібні речовини у вказаній суміші складає як (99,0:80,0)÷(1,0:20,0) (мас. %).
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/12419
Розташовується у зібраннях:Патенти на винаходи (корисні моделі)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
103249.pdf270.57 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.