Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/12419
Название: Здоба до дріжджового тіста
Авторы: Неклеса, Ольга Павлівна
Дата публикации: 10-дек-2015
Библиографическое описание: Здоба до дріжджового тіста. Патент України на корисну модель № 103249, МПК (2015.01), A21D 8/00, A23P 1/10 (2006.01). О. П. Неклеса. № u 2015 05339. Заявл. 02.06.2015. Опубл. 10.12.2015, Бюл.№ 23. 8 с.
Серия/номер: 11;103249
Краткий осмотр (реферат): Здоба використовується для одержання дріжджового тіста, яке одержане з використанням дріжджів або інших видів бродильної мікрофлори. Здоба виконана у формі капсул з полісахаридною термостабільною оболонкою з внутрішнім умістом у вигляді суміші жирової складової, цукру та/чи цукроподібних речовин, при цьому співвідношення жирова складова: цукор та/чи цукроподібні речовини у вказаній суміші складає як (99,0:80,0)÷(1,0:20,0) (мас. %).
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/12419
Располагается в коллекциях:Патенти на винаходи (корисні моделі)

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
103249.pdf270.57 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.