Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/12419
Название: | Здоба до дріжджового тіста |
Авторы: | Неклеса, Ольга Павлівна |
Дата публикации: | 10-дек-2015 |
Библиографическое описание: | Здоба до дріжджового тіста. Патент України на корисну модель № 103249, МПК (2015.01), A21D 8/00, A23P 1/10 (2006.01). О. П. Неклеса. № u 2015 05339. Заявл. 02.06.2015. Опубл. 10.12.2015, Бюл.№ 23. 8 с. |
Серия/номер: | 11;103249 |
Краткий осмотр (реферат): | Здоба використовується для одержання дріжджового тіста, яке одержане з використанням дріжджів або інших видів бродильної мікрофлори. Здоба виконана у формі капсул з полісахаридною термостабільною оболонкою з внутрішнім умістом у вигляді суміші жирової складової, цукру та/чи цукроподібних речовин, при цьому співвідношення жирова складова: цукор та/чи цукроподібні речовини у вказаній суміші складає як (99,0:80,0)÷(1,0:20,0) (мас. %). |
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/12419 |
Располагается в коллекциях: | Патенти на винаходи (корисні моделі) |
Файлы этого ресурса:
Файл | Описание | Размер | Формат | |
---|---|---|---|---|
103249.pdf | 270.57 kB | Adobe PDF | Просмотреть/Открыть |
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.