Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/12312
Назва: | Спосіб виробництва парових безглютенових хлібців |
Автори: | Шаніна, Ольга Миколаївна Алексенко, Вікторія Олександрівна Теймурова, Анжеліка Тагирівна Погожих, Микола Іванович Малафаєв, Микола Тимофійович |
Дата публікації: | 10-кві-2015 |
Бібліографічний опис: | Спосіб виробництва парових безглютенових хлібців. Патент України на корисну модель № 97741, МПК A21D 13/04 (2006.01). О. М. Шаніна, В. О. Алексенко, А. Т. Теймурова, М. І. Погожих, М. Т. Малафаєв. № u 2014 05097. Заявл. 14.05.2014. Опубл. 10.04.2015, Бюл.№ 7. 5 с. |
Серія/номер: | 11;97741 |
Короткий огляд (реферат): | Спосіб виробництва парових безглютенових хлібців включає підготовку сировини, замішування та дозрівання тіста, формування, розстоювання та термообробку тістових заготовок. Як борошняну сировину використовують кукурудзяне борошно, 30 % від загальної маси якого попередньо заварюють, на етапі замішування тіста вносять сухі дріжджі в кількості 1-1,2 % до загальної маси борошна, як рідку фазу - кефір в кількості, що забезпечує вологість тіста 54- 56 % та меланж в кількості 6-8 % до загальної маси борошна, а на етапі дозрівання тіста застосовують двовуглекислий натрій в кількості 0,08-0,12 % до загальної маси борошна. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/12312 |
Розташовується у зібраннях: | Патенти на винаходи (корисні моделі) |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
97741.pdf | 161.69 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.