Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/12312
Title: Спосіб виробництва парових безглютенових хлібців
Authors: Шаніна, Ольга Миколаївна
Алексенко, Вікторія Олександрівна
Теймурова, Анжеліка Тагирівна
Погожих, Микола Іванович
Малафаєв, Микола Тимофійович
Issue Date: 10-Apr-2015
Citation: Спосіб виробництва парових безглютенових хлібців. Патент України на корисну модель № 97741, МПК A21D 13/04 (2006.01). О. М. Шаніна, В. О. Алексенко, А. Т. Теймурова, М. І. Погожих, М. Т. Малафаєв. № u 2014 05097. Заявл. 14.05.2014. Опубл. 10.04.2015, Бюл.№ 7. 5 с.
Series/Report no.: 11;97741
Abstract: Спосіб виробництва парових безглютенових хлібців включає підготовку сировини, замішування та дозрівання тіста, формування, розстоювання та термообробку тістових заготовок. Як борошняну сировину використовують кукурудзяне борошно, 30 % від загальної маси якого попередньо заварюють, на етапі замішування тіста вносять сухі дріжджі в кількості 1-1,2 % до загальної маси борошна, як рідку фазу - кефір в кількості, що забезпечує вологість тіста 54- 56 % та меланж в кількості 6-8 % до загальної маси борошна, а на етапі дозрівання тіста застосовують двовуглекислий натрій в кількості 0,08-0,12 % до загальної маси борошна.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/12312
Appears in Collections:Патенти на винаходи (корисні моделі)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
97741.pdf161.69 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.