Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/12312
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorШаніна, Ольга Миколаївна-
dc.contributor.authorАлексенко, Вікторія Олександрівна-
dc.contributor.authorТеймурова, Анжеліка Тагирівна-
dc.contributor.authorПогожих, Микола Іванович-
dc.contributor.authorМалафаєв, Микола Тимофійович-
dc.date.accessioned2022-11-07T09:25:37Z-
dc.date.available2022-11-07T09:25:37Z-
dc.date.issued2015-04-10-
dc.identifier.citationСпосіб виробництва парових безглютенових хлібців. Патент України на корисну модель № 97741, МПК A21D 13/04 (2006.01). О. М. Шаніна, В. О. Алексенко, А. Т. Теймурова, М. І. Погожих, М. Т. Малафаєв. № u 2014 05097. Заявл. 14.05.2014. Опубл. 10.04.2015, Бюл.№ 7. 5 с.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/12312-
dc.description.abstractСпосіб виробництва парових безглютенових хлібців включає підготовку сировини, замішування та дозрівання тіста, формування, розстоювання та термообробку тістових заготовок. Як борошняну сировину використовують кукурудзяне борошно, 30 % від загальної маси якого попередньо заварюють, на етапі замішування тіста вносять сухі дріжджі в кількості 1-1,2 % до загальної маси борошна, як рідку фазу - кефір в кількості, що забезпечує вологість тіста 54- 56 % та меланж в кількості 6-8 % до загальної маси борошна, а на етапі дозрівання тіста застосовують двовуглекислий натрій в кількості 0,08-0,12 % до загальної маси борошна.uk_UA
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.relation.ispartofseries11;97741-
dc.titleСпосіб виробництва парових безглютенових хлібцівuk_UA
dc.typeOtheruk_UA
Appears in Collections:Патенти на винаходи (корисні моделі)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
97741.pdf161.69 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.