Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/12309
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorШаніна, Ольга Миколаївна-
dc.contributor.authorАлексенко, Вікторія Олександрівна-
dc.contributor.authorТеймурова, Анжеліка Тагирівна-
dc.contributor.authorПогожих, Микола Іванович-
dc.contributor.authorМалафаєв, Микола Тимофійович-
dc.date.accessioned2022-11-07T09:18:54Z-
dc.date.available2022-11-07T09:18:54Z-
dc.date.issued2015-04-10-
dc.identifier.citationСпосіб виробництва парових безглютенових хлібців. Патент України на корисну модель № 97740, МПК A23L 1/05 (2006.01). О. М. Шаніна, В. О. Алексенко, А. Т. Теймурова, М. І. Погожих, М. Т. Малафаєв. № u 2014 05096. Заявл. 14.05.2014. Опубл. 10.04.2015, Бюл.№ 7. 5 с.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/12309-
dc.description.abstractСпосіб виробництва парових безглютенових хлібців включає підготовку сировини, замішування та дозрівання тіста, формування, розстоювання та термообробку тістових заготовок. Як борошняну сировину використовують рисове борошно, на етапі замішування тіста вносять сухі дріжджі в кількості 1-1,2 % до маси борошна, як рідку фазу - кефір в кількості, що забезпечує вологість тіста 54-56 %, та меланж в кількості 6-8 % до маси борошна, а на етапі дозрівання тіста застосовують двовуглекислий натрій в кількості 0,08-0,12 % до маси борошна.uk_UA
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.relation.ispartofseries11;97740-
dc.titleСпосіб виробництва парових безглютенових хлібцівuk_UA
dc.typeOtheruk_UA
Appears in Collections:Патенти на винаходи (корисні моделі)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
97740.pdf160.74 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.