Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/12309
Название: | Спосіб виробництва парових безглютенових хлібців |
Авторы: | Шаніна, Ольга Миколаївна Алексенко, Вікторія Олександрівна Теймурова, Анжеліка Тагирівна Погожих, Микола Іванович Малафаєв, Микола Тимофійович |
Дата публикации: | 10-апр-2015 |
Библиографическое описание: | Спосіб виробництва парових безглютенових хлібців. Патент України на корисну модель № 97740, МПК A23L 1/05 (2006.01). О. М. Шаніна, В. О. Алексенко, А. Т. Теймурова, М. І. Погожих, М. Т. Малафаєв. № u 2014 05096. Заявл. 14.05.2014. Опубл. 10.04.2015, Бюл.№ 7. 5 с. |
Серия/номер: | 11;97740 |
Краткий осмотр (реферат): | Спосіб виробництва парових безглютенових хлібців включає підготовку сировини, замішування та дозрівання тіста, формування, розстоювання та термообробку тістових заготовок. Як борошняну сировину використовують рисове борошно, на етапі замішування тіста вносять сухі дріжджі в кількості 1-1,2 % до маси борошна, як рідку фазу - кефір в кількості, що забезпечує вологість тіста 54-56 %, та меланж в кількості 6-8 % до маси борошна, а на етапі дозрівання тіста застосовують двовуглекислий натрій в кількості 0,08-0,12 % до маси борошна. |
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/12309 |
Располагается в коллекциях: | Патенти на винаходи (корисні моделі) |
Файлы этого ресурса:
Файл | Описание | Размер | Формат | |
---|---|---|---|---|
97740.pdf | 160.74 kB | Adobe PDF | Просмотреть/Открыть |
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.