Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/12309
Назва: Спосіб виробництва парових безглютенових хлібців
Автори: Шаніна, Ольга Миколаївна
Алексенко, Вікторія Олександрівна
Теймурова, Анжеліка Тагирівна
Погожих, Микола Іванович
Малафаєв, Микола Тимофійович
Дата публікації: 10-кві-2015
Бібліографічний опис: Спосіб виробництва парових безглютенових хлібців. Патент України на корисну модель № 97740, МПК A23L 1/05 (2006.01). О. М. Шаніна, В. О. Алексенко, А. Т. Теймурова, М. І. Погожих, М. Т. Малафаєв. № u 2014 05096. Заявл. 14.05.2014. Опубл. 10.04.2015, Бюл.№ 7. 5 с.
Серія/номер: 11;97740
Короткий огляд (реферат): Спосіб виробництва парових безглютенових хлібців включає підготовку сировини, замішування та дозрівання тіста, формування, розстоювання та термообробку тістових заготовок. Як борошняну сировину використовують рисове борошно, на етапі замішування тіста вносять сухі дріжджі в кількості 1-1,2 % до маси борошна, як рідку фазу - кефір в кількості, що забезпечує вологість тіста 54-56 %, та меланж в кількості 6-8 % до маси борошна, а на етапі дозрівання тіста застосовують двовуглекислий натрій в кількості 0,08-0,12 % до маси борошна.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/12309
Розташовується у зібраннях:Патенти на винаходи (корисні моделі)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
97740.pdf160.74 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.