Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/12272
Назва: | Менеджмент галузевий |
Автори: | Борисова, Оксана Василівна Буданова, Ольга Станіславівна Ткаченко, Ольга Петрівна |
Ключові слова: | менеджмент;підприємства;готельно-ресторанний бізнес;менеджмент галузевий;стратегічне управління;управління підприємствами |
Дата публікації: | 2013 |
Видавництво: | Харківський державний університет харчування та торгівлі |
Бібліографічний опис: | Менеджмент галузевий : методичні вказівки до проведення практичних занять для студентів денної та заочної форм навчання напряму підготовки 6.030601 "Менеджмент" / уклад. : О. В. Борисова, О. С. Буданов, О. П. Ткаченко; Харк. держ. ун-т харчування та торгівлі. Харків : ХДУХТ, 2013. 59 с. |
Короткий огляд (реферат): | Метою викладення дисципліни є формування у студентів системи спеціальних знань у сфері менеджменту підприємств галузі і набуття практичних навичок проектування та удосконалення систем управління на підприємствах ресторанного, готельного господарства, туризму та торгівлі. Предметом вивчення дисципліни "Менеджмент галузевий" є система та процес управління підприємствами галузі у ринкових умовах. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/12272 |
Розташовується у зібраннях: | Методичні вказівки |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
metod_vkaz_prakt_zanyat_menedzhm_galuzev_borisova_ta_in_2013.pdf | 432.76 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.