Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/12272
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorБорисова, Оксана Василівна-
dc.contributor.authorБуданова, Ольга Станіславівна-
dc.contributor.authorТкаченко, Ольга Петрівна-
dc.date.accessioned2022-11-06T23:04:57Z-
dc.date.available2022-11-06T23:04:57Z-
dc.date.issued2013-
dc.identifier.citationМенеджмент галузевий : методичні вказівки до проведення практичних занять для студентів денної та заочної форм навчання напряму підготовки 6.030601 "Менеджмент" / уклад. : О. В. Борисова, О. С. Буданов, О. П. Ткаченко; Харк. держ. ун-т харчування та торгівлі. Харків : ХДУХТ, 2013. 59 с.-
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/12272-
dc.description.abstractМетою викладення дисципліни є формування у студентів системи спеціальних знань у сфері менеджменту підприємств галузі і набуття практичних навичок проектування та удосконалення систем управління на підприємствах ресторанного, готельного господарства, туризму та торгівлі. Предметом вивчення дисципліни "Менеджмент галузевий" є система та процес управління підприємствами галузі у ринкових умовах.uk_UA
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарківський державний університет харчування та торгівліuk_UA
dc.subjectменеджментuk_UA
dc.subjectпідприємстваuk_UA
dc.subjectготельно-ресторанний бізнесuk_UA
dc.subjectменеджмент галузевийuk_UA
dc.subjectстратегічне управлінняuk_UA
dc.subjectуправління підприємствамиuk_UA
dc.titleМенеджмент галузевийuk_UA
dc.typeBookuk_UA
Appears in Collections:Методичні вказівки

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
metod_vkaz_prakt_zanyat_menedzhm_galuzev_borisova_ta_in_2013.pdf432.76 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.