Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/12272
Назва: Менеджмент галузевий
Автори: Борисова, Оксана Василівна
Буданова, Ольга Станіславівна
Ткаченко, Ольга Петрівна
Ключові слова: менеджмент;підприємства;готельно-ресторанний бізнес;менеджмент галузевий;стратегічне управління;управління підприємствами
Дата публікації: 2013
Видавництво: Харківський державний університет харчування та торгівлі
Бібліографічний опис: Менеджмент галузевий : методичні вказівки до проведення практичних занять для студентів денної та заочної форм навчання напряму підготовки 6.030601 "Менеджмент" / уклад. : О. В. Борисова, О. С. Буданов, О. П. Ткаченко; Харк. держ. ун-т харчування та торгівлі. Харків : ХДУХТ, 2013. 59 с.
Короткий огляд (реферат): Метою викладення дисципліни є формування у студентів системи спеціальних знань у сфері менеджменту підприємств галузі і набуття практичних навичок проектування та удосконалення систем управління на підприємствах ресторанного, готельного господарства, туризму та торгівлі. Предметом вивчення дисципліни "Менеджмент галузевий" є система та процес управління підприємствами галузі у ринкових умовах.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/12272
Розташовується у зібраннях:Методичні вказівки

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
metod_vkaz_prakt_zanyat_menedzhm_galuzev_borisova_ta_in_2013.pdf432.76 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.