Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/12272
Title: Менеджмент галузевий
Authors: Борисова, Оксана Василівна
Буданова, Ольга Станіславівна
Ткаченко, Ольга Петрівна
Keywords: менеджмент;підприємства;готельно-ресторанний бізнес;менеджмент галузевий;стратегічне управління;управління підприємствами
Issue Date: 2013
Publisher: Харківський державний університет харчування та торгівлі
Citation: Менеджмент галузевий : методичні вказівки до проведення практичних занять для студентів денної та заочної форм навчання напряму підготовки 6.030601 "Менеджмент" / уклад. : О. В. Борисова, О. С. Буданов, О. П. Ткаченко; Харк. держ. ун-т харчування та торгівлі. Харків : ХДУХТ, 2013. 59 с.
Abstract: Метою викладення дисципліни є формування у студентів системи спеціальних знань у сфері менеджменту підприємств галузі і набуття практичних навичок проектування та удосконалення систем управління на підприємствах ресторанного, готельного господарства, туризму та торгівлі. Предметом вивчення дисципліни "Менеджмент галузевий" є система та процес управління підприємствами галузі у ринкових умовах.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/12272
Appears in Collections:Методичні вказівки

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
metod_vkaz_prakt_zanyat_menedzhm_galuzev_borisova_ta_in_2013.pdf432.76 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.