Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/12271
Название: | Організація готельного господарства |
Авторы: | Борисова, Оксана Василівна Селютін, Віктор Михайлович |
Ключевые слова: | бізнес-плани;ресторанне господарство;готельне господарство;готельно-ресторанний бізнес;курсова робота;методичні вказівки |
Дата публикации: | 2012 |
Издательство: | Харківський державний університет харчування та торгівлі |
Библиографическое описание: | Організація готельного господарства : метод. вказ. щодо викон. та захисту курс. роб. студ. рівня бакалавр напр. підг. 6.030601 "Менеджмент" / уклад. : О. В. Борисова, В. М. Селютін; Харк. держ. ун-т харчування та торгівлі. Харків : ХДУХТ, 2012. 34 с. |
Краткий осмотр (реферат): | Методичні вказівки мають за мету надання допомогти студентам у виконанні самостійної роботи, сформувати первинні навички проведення наукових досліджень. В методичках надані основні вимоги, які висуваються до курсових робіт з управлінських дисциплінах. Ці вимоги стосуються самостійності і своєчасності виконаання, науково-теоретичного рівня проведеного дослідження, її змісту, форми викладу матеріалу й оформлення. |
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/12271 |
Располагается в коллекциях: | Методичні вказівки |
Файлы этого ресурса:
Файл | Описание | Размер | Формат | |
---|---|---|---|---|
metod_vkaz_kursovi_roboti_organizac_gotel_gosp_borisova_selyutin_2012.pdf | 364.25 kB | Adobe PDF | Просмотреть/Открыть |
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.