Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/12271
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Борисова, Оксана Василівна | - |
dc.contributor.author | Селютін, Віктор Михайлович | - |
dc.date.accessioned | 2022-11-06T22:50:44Z | - |
dc.date.available | 2022-11-06T22:50:44Z | - |
dc.date.issued | 2012 | - |
dc.identifier.citation | Організація готельного господарства : метод. вказ. щодо викон. та захисту курс. роб. студ. рівня бакалавр напр. підг. 6.030601 "Менеджмент" / уклад. : О. В. Борисова, В. М. Селютін; Харк. держ. ун-т харчування та торгівлі. Харків : ХДУХТ, 2012. 34 с. | - |
dc.identifier.uri | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/12271 | - |
dc.description.abstract | Методичні вказівки мають за мету надання допомогти студентам у виконанні самостійної роботи, сформувати первинні навички проведення наукових досліджень. В методичках надані основні вимоги, які висуваються до курсових робіт з управлінських дисциплінах. Ці вимоги стосуються самостійності і своєчасності виконаання, науково-теоретичного рівня проведеного дослідження, її змісту, форми викладу матеріалу й оформлення. | uk_UA |
dc.language.iso | uk_UA | uk_UA |
dc.publisher | Харківський державний університет харчування та торгівлі | uk_UA |
dc.subject | бізнес-плани | uk_UA |
dc.subject | ресторанне господарство | uk_UA |
dc.subject | готельне господарство | uk_UA |
dc.subject | готельно-ресторанний бізнес | uk_UA |
dc.subject | курсова робота | uk_UA |
dc.subject | методичні вказівки | uk_UA |
dc.title | Організація готельного господарства | uk_UA |
dc.type | Book | uk_UA |
Appears in Collections: | Методичні вказівки |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
metod_vkaz_kursovi_roboti_organizac_gotel_gosp_borisova_selyutin_2012.pdf | 364.25 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.