Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/12271
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorБорисова, Оксана Василівна-
dc.contributor.authorСелютін, Віктор Михайлович-
dc.date.accessioned2022-11-06T22:50:44Z-
dc.date.available2022-11-06T22:50:44Z-
dc.date.issued2012-
dc.identifier.citationОрганізація готельного господарства : метод. вказ. щодо викон. та захисту курс. роб. студ. рівня бакалавр напр. підг. 6.030601 "Менеджмент" / уклад. : О. В. Борисова, В. М. Селютін; Харк. держ. ун-т харчування та торгівлі. Харків : ХДУХТ, 2012. 34 с.-
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/12271-
dc.description.abstractМетодичні вказівки мають за мету надання допомогти студентам у виконанні самостійної роботи, сформувати первинні навички проведення наукових досліджень. В методичках надані основні вимоги, які висуваються до курсових робіт з управлінських дисциплінах. Ці вимоги стосуються самостійності і своєчасності виконаання, науково-теоретичного рівня проведеного дослідження, її змісту, форми викладу матеріалу й оформлення.uk_UA
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарківський державний університет харчування та торгівліuk_UA
dc.subjectбізнес-планиuk_UA
dc.subjectресторанне господарствоuk_UA
dc.subjectготельне господарствоuk_UA
dc.subjectготельно-ресторанний бізнесuk_UA
dc.subjectкурсова роботаuk_UA
dc.subjectметодичні вказівкиuk_UA
dc.titleОрганізація готельного господарстваuk_UA
dc.typeBookuk_UA
Appears in Collections:Методичні вказівки

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
metod_vkaz_kursovi_roboti_organizac_gotel_gosp_borisova_selyutin_2012.pdf364.25 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.