Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/12271
Title: | Організація готельного господарства |
Authors: | Борисова, Оксана Василівна Селютін, Віктор Михайлович |
Keywords: | бізнес-плани;ресторанне господарство;готельне господарство;готельно-ресторанний бізнес;курсова робота;методичні вказівки |
Issue Date: | 2012 |
Publisher: | Харківський державний університет харчування та торгівлі |
Citation: | Організація готельного господарства : метод. вказ. щодо викон. та захисту курс. роб. студ. рівня бакалавр напр. підг. 6.030601 "Менеджмент" / уклад. : О. В. Борисова, В. М. Селютін; Харк. держ. ун-т харчування та торгівлі. Харків : ХДУХТ, 2012. 34 с. |
Abstract: | Методичні вказівки мають за мету надання допомогти студентам у виконанні самостійної роботи, сформувати первинні навички проведення наукових досліджень. В методичках надані основні вимоги, які висуваються до курсових робіт з управлінських дисциплінах. Ці вимоги стосуються самостійності і своєчасності виконаання, науково-теоретичного рівня проведеного дослідження, її змісту, форми викладу матеріалу й оформлення. |
URI: | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/12271 |
Appears in Collections: | Методичні вказівки |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
metod_vkaz_kursovi_roboti_organizac_gotel_gosp_borisova_selyutin_2012.pdf | 364.25 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.