Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/12271
Title: Організація готельного господарства
Authors: Борисова, Оксана Василівна
Селютін, Віктор Михайлович
Keywords: бізнес-плани;ресторанне господарство;готельне господарство;готельно-ресторанний бізнес;курсова робота;методичні вказівки
Issue Date: 2012
Publisher: Харківський державний університет харчування та торгівлі
Citation: Організація готельного господарства : метод. вказ. щодо викон. та захисту курс. роб. студ. рівня бакалавр напр. підг. 6.030601 "Менеджмент" / уклад. : О. В. Борисова, В. М. Селютін; Харк. держ. ун-т харчування та торгівлі. Харків : ХДУХТ, 2012. 34 с.
Abstract: Методичні вказівки мають за мету надання допомогти студентам у виконанні самостійної роботи, сформувати первинні навички проведення наукових досліджень. В методичках надані основні вимоги, які висуваються до курсових робіт з управлінських дисциплінах. Ці вимоги стосуються самостійності і своєчасності виконаання, науково-теоретичного рівня проведеного дослідження, її змісту, форми викладу матеріалу й оформлення.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/12271
Appears in Collections:Методичні вказівки

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
metod_vkaz_kursovi_roboti_organizac_gotel_gosp_borisova_selyutin_2012.pdf364.25 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.