Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/12270
Назва: | Інноваційний менеджмент |
Автори: | Борисова, Оксана Василівна |
Ключові слова: | інноваційна діяльність;інноваційний менеджмент;наукові дослідження;харчові технології;інноваційні проекти;інноваційні стратегії;методичні вказівки;управління ризиками |
Дата публікації: | 2012 |
Видавництво: | Харківський державний університет харчування та торгівлі |
Бібліографічний опис: | Інноваційний менеджмент : метод. вказ. для викон. практичних завдань для спец. 7.03060101, 7.03060104, 8.03060101, 8.03060104, 8.05170103, 8.05170104, 8.05170107, 8.05170108, 8.05170112 / уклад. О. В. Борисова; Харк. держ. ун-т харчування та торгівлі. Харків : ХДУХТ, 2012. 36 с. |
Короткий огляд (реферат): | Головною метою викладання дисципліни "Інноваційний менеджмент" є оволодіння теоретичними знаннями з питань організації та управління інноваційною діяльністю підприємства, також інструментарієм, методикою розроблення інноваціїних стратегій розвитку підприємства та набуття практичних вмінь і навичок щодо методів оцінки інноваційних проектів. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/12270 |
Розташовується у зібраннях: | Методичні вказівки |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
metod_vkaz_dlya_prakt_zavd_innovac_menedzhm_borisova_2012.pdf | 327.99 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.