Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/12270
Назва: Інноваційний менеджмент
Автори: Борисова, Оксана Василівна
Ключові слова: інноваційна діяльність;інноваційний менеджмент;наукові дослідження;харчові технології;інноваційні проекти;інноваційні стратегії;методичні вказівки;управління ризиками
Дата публікації: 2012
Видавництво: Харківський державний університет харчування та торгівлі
Бібліографічний опис: Інноваційний менеджмент : метод. вказ. для викон. практичних завдань для спец. 7.03060101, 7.03060104, 8.03060101, 8.03060104, 8.05170103, 8.05170104, 8.05170107, 8.05170108, 8.05170112 / уклад. О. В. Борисова; Харк. держ. ун-т харчування та торгівлі. Харків : ХДУХТ, 2012. 36 с.
Короткий огляд (реферат): Головною метою викладання дисципліни "Інноваційний менеджмент" є оволодіння теоретичними знаннями з питань організації та управління інноваційною діяльністю підприємства, також інструментарієм, методикою розроблення інноваціїних стратегій розвитку підприємства та набуття практичних вмінь і навичок щодо методів оцінки інноваційних проектів.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/12270
Розташовується у зібраннях:Методичні вказівки

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
metod_vkaz_dlya_prakt_zavd_innovac_menedzhm_borisova_2012.pdf327.99 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.