Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/12270
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorБорисова, Оксана Василівна-
dc.date.accessioned2022-11-06T22:40:11Z-
dc.date.available2022-11-06T22:40:11Z-
dc.date.issued2012-
dc.identifier.citationІнноваційний менеджмент : метод. вказ. для викон. практичних завдань для спец. 7.03060101, 7.03060104, 8.03060101, 8.03060104, 8.05170103, 8.05170104, 8.05170107, 8.05170108, 8.05170112 / уклад. О. В. Борисова; Харк. держ. ун-т харчування та торгівлі. Харків : ХДУХТ, 2012. 36 с.-
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/12270-
dc.description.abstractГоловною метою викладання дисципліни "Інноваційний менеджмент" є оволодіння теоретичними знаннями з питань організації та управління інноваційною діяльністю підприємства, також інструментарієм, методикою розроблення інноваціїних стратегій розвитку підприємства та набуття практичних вмінь і навичок щодо методів оцінки інноваційних проектів.uk_UA
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарківський державний університет харчування та торгівліuk_UA
dc.subjectінноваційна діяльністьuk_UA
dc.subjectінноваційний менеджментuk_UA
dc.subjectнаукові дослідженняuk_UA
dc.subjectхарчові технологіїuk_UA
dc.subjectінноваційні проектиuk_UA
dc.subjectінноваційні стратегіїuk_UA
dc.subjectметодичні вказівкиuk_UA
dc.subjectуправління ризикамиuk_UA
dc.titleІнноваційний менеджментuk_UA
dc.typeBookuk_UA
Розташовується у зібраннях:Методичні вказівки

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
metod_vkaz_dlya_prakt_zavd_innovac_menedzhm_borisova_2012.pdf327.99 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.