Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/12270
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Борисова, Оксана Василівна | - |
dc.date.accessioned | 2022-11-06T22:40:11Z | - |
dc.date.available | 2022-11-06T22:40:11Z | - |
dc.date.issued | 2012 | - |
dc.identifier.citation | Інноваційний менеджмент : метод. вказ. для викон. практичних завдань для спец. 7.03060101, 7.03060104, 8.03060101, 8.03060104, 8.05170103, 8.05170104, 8.05170107, 8.05170108, 8.05170112 / уклад. О. В. Борисова; Харк. держ. ун-т харчування та торгівлі. Харків : ХДУХТ, 2012. 36 с. | - |
dc.identifier.uri | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/12270 | - |
dc.description.abstract | Головною метою викладання дисципліни "Інноваційний менеджмент" є оволодіння теоретичними знаннями з питань організації та управління інноваційною діяльністю підприємства, також інструментарієм, методикою розроблення інноваціїних стратегій розвитку підприємства та набуття практичних вмінь і навичок щодо методів оцінки інноваційних проектів. | uk_UA |
dc.language.iso | uk_UA | uk_UA |
dc.publisher | Харківський державний університет харчування та торгівлі | uk_UA |
dc.subject | інноваційна діяльність | uk_UA |
dc.subject | інноваційний менеджмент | uk_UA |
dc.subject | наукові дослідження | uk_UA |
dc.subject | харчові технології | uk_UA |
dc.subject | інноваційні проекти | uk_UA |
dc.subject | інноваційні стратегії | uk_UA |
dc.subject | методичні вказівки | uk_UA |
dc.subject | управління ризиками | uk_UA |
dc.title | Інноваційний менеджмент | uk_UA |
dc.type | Book | uk_UA |
Розташовується у зібраннях: | Методичні вказівки |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
metod_vkaz_dlya_prakt_zavd_innovac_menedzhm_borisova_2012.pdf | 327.99 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.