Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/12270
Title: | Інноваційний менеджмент |
Authors: | Борисова, Оксана Василівна |
Keywords: | інноваційна діяльність;інноваційний менеджмент;наукові дослідження;харчові технології;інноваційні проекти;інноваційні стратегії;методичні вказівки;управління ризиками |
Issue Date: | 2012 |
Publisher: | Харківський державний університет харчування та торгівлі |
Citation: | Інноваційний менеджмент : метод. вказ. для викон. практичних завдань для спец. 7.03060101, 7.03060104, 8.03060101, 8.03060104, 8.05170103, 8.05170104, 8.05170107, 8.05170108, 8.05170112 / уклад. О. В. Борисова; Харк. держ. ун-т харчування та торгівлі. Харків : ХДУХТ, 2012. 36 с. |
Abstract: | Головною метою викладання дисципліни "Інноваційний менеджмент" є оволодіння теоретичними знаннями з питань організації та управління інноваційною діяльністю підприємства, також інструментарієм, методикою розроблення інноваціїних стратегій розвитку підприємства та набуття практичних вмінь і навичок щодо методів оцінки інноваційних проектів. |
URI: | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/12270 |
Appears in Collections: | Методичні вказівки |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
metod_vkaz_dlya_prakt_zavd_innovac_menedzhm_borisova_2012.pdf | 327.99 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.