Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/12268
Назва: Менеджмент готельно-ресторанного господарства
Автори: Яцун, Леонід Миколайович
Ольшанський, Олександр Васильович
Борисова, Оксана Василівна
Ключові слова: менеджмент персоналу;управління персоналом;кадровий менеджмент;управлінська діяльність;готельно-ресторанне господарство;ефективність управління;підприємства ресторанного господарства;стратегія розвитку
Дата публікації: 2011
Видавництво: Харківський державний університет харчування та торгівлі
Бібліографічний опис: Менеджмент готельно-ресторанного господарства: методичні вказівки до семінарських і практичних занять зі змістовними модулями для студентів спеціальності 6.140101 "Готельно-ресторанна справа" / уклад. : Л. М. Яцун, О. В. Ольшанський, О. В. Борисова; Харк. держ. ун-т харчування та торгівлі. Харків : ХДУХТ, 2011. 66 с.
Короткий огляд (реферат): Метод вказівки "Менеджмент готельно-ресторанного господарства" призначений для студентів спеціальності 6.140101 "Готельно-ресторанна справа" освітньо-кваліфікаційного рівня "бакалавр". Дисципліна "Менеджмент готельно-ресторанного господарства" спрямована на формування знань студентів у сфері управління підприємствами готельно-ресторанного господарства, розуміння специфічних особливостей системного управління підприємствами готельно-ресторанного господарства, набуття вмінь проектування та удосконалення систем і технологій управління у підприємствах готельно-ресторанного господарства.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/12268
Розташовується у зібраннях:Методичні вказівки

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
metod_vkaz_sem_i_prakt_zanyat_menedzhm_gotel_restor_gospodar_yacun_ta_in_2011.pdf480.61 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.