Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/12268
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Яцун, Леонід Миколайович | - |
dc.contributor.author | Ольшанський, Олександр Васильович | - |
dc.contributor.author | Борисова, Оксана Василівна | - |
dc.date.accessioned | 2022-11-06T22:11:19Z | - |
dc.date.available | 2022-11-06T22:11:19Z | - |
dc.date.issued | 2011 | - |
dc.identifier.citation | Менеджмент готельно-ресторанного господарства: методичні вказівки до семінарських і практичних занять зі змістовними модулями для студентів спеціальності 6.140101 "Готельно-ресторанна справа" / уклад. : Л. М. Яцун, О. В. Ольшанський, О. В. Борисова; Харк. держ. ун-т харчування та торгівлі. Харків : ХДУХТ, 2011. 66 с. | - |
dc.identifier.uri | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/12268 | - |
dc.description.abstract | Метод вказівки "Менеджмент готельно-ресторанного господарства" призначений для студентів спеціальності 6.140101 "Готельно-ресторанна справа" освітньо-кваліфікаційного рівня "бакалавр". Дисципліна "Менеджмент готельно-ресторанного господарства" спрямована на формування знань студентів у сфері управління підприємствами готельно-ресторанного господарства, розуміння специфічних особливостей системного управління підприємствами готельно-ресторанного господарства, набуття вмінь проектування та удосконалення систем і технологій управління у підприємствах готельно-ресторанного господарства. | uk_UA |
dc.language.iso | uk_UA | uk_UA |
dc.publisher | Харківський державний університет харчування та торгівлі | uk_UA |
dc.subject | менеджмент персоналу | uk_UA |
dc.subject | управління персоналом | uk_UA |
dc.subject | кадровий менеджмент | uk_UA |
dc.subject | управлінська діяльність | uk_UA |
dc.subject | готельно-ресторанне господарство | uk_UA |
dc.subject | ефективність управління | uk_UA |
dc.subject | підприємства ресторанного господарства | uk_UA |
dc.subject | стратегія розвитку | uk_UA |
dc.title | Менеджмент готельно-ресторанного господарства | uk_UA |
dc.type | Book | uk_UA |
Appears in Collections: | Методичні вказівки |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
metod_vkaz_sem_i_prakt_zanyat_menedzhm_gotel_restor_gospodar_yacun_ta_in_2011.pdf | 480.61 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.