Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/12268
Title: Менеджмент готельно-ресторанного господарства
Authors: Яцун, Леонід Миколайович
Ольшанський, Олександр Васильович
Борисова, Оксана Василівна
Keywords: менеджмент персоналу;управління персоналом;кадровий менеджмент;управлінська діяльність;готельно-ресторанне господарство;ефективність управління;підприємства ресторанного господарства;стратегія розвитку
Issue Date: 2011
Publisher: Харківський державний університет харчування та торгівлі
Citation: Менеджмент готельно-ресторанного господарства: методичні вказівки до семінарських і практичних занять зі змістовними модулями для студентів спеціальності 6.140101 "Готельно-ресторанна справа" / уклад. : Л. М. Яцун, О. В. Ольшанський, О. В. Борисова; Харк. держ. ун-т харчування та торгівлі. Харків : ХДУХТ, 2011. 66 с.
Abstract: Метод вказівки "Менеджмент готельно-ресторанного господарства" призначений для студентів спеціальності 6.140101 "Готельно-ресторанна справа" освітньо-кваліфікаційного рівня "бакалавр". Дисципліна "Менеджмент готельно-ресторанного господарства" спрямована на формування знань студентів у сфері управління підприємствами готельно-ресторанного господарства, розуміння специфічних особливостей системного управління підприємствами готельно-ресторанного господарства, набуття вмінь проектування та удосконалення систем і технологій управління у підприємствах готельно-ресторанного господарства.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/12268
Appears in Collections:Методичні вказівки

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
metod_vkaz_sem_i_prakt_zanyat_menedzhm_gotel_restor_gospodar_yacun_ta_in_2011.pdf480.61 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.