Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/12264
Назва: | Менеджмент підприємств галузі |
Автори: | Ткачова, Світлана Сергіївна Ткаченко, Ольга Петрівна |
Ключові слова: | менеджмент;основи менеджменту;управління підприємством;підприємства м’ясопереробної галузі;практичні заняття;тестові завдання |
Дата публікації: | 2007 |
Видавництво: | Харківський державний університет харчування та торгівлі |
Бібліографічний опис: | Менеджмент підприємств галузі : методичні вказівки до семінарських і практичних занять для студентів спеціальності 7.091707 «Технологія зберігання, консервуваннята переробки м’яса» / уклад.: С. С. Ткачова, О. П. Ткаченко; Харк. держ. ун-т харч. та торгівлі. Харків : ХДУХТ, 2007. 34 с. |
Короткий огляд (реферат): | Методичні вказівки розроблені у відповідності до робочої програми з дисципліни “Менеджмент підприємств галузі” для студентів спеціальності 7.091707 “Технологія зберігання, консервування та переробки м’яса”. Вивчення дисципліни “Менеджмент підприємств галузі” повинно забезпечити студентів необхідними теоретичними знаннями, практичними навичками щодо самостійного прийняття управлінських рішень у підприємствах м’ясопереробної галузі різних форм власності та організаційно-правових форм підприємницької діяльності. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/12264 |
Розташовується у зібраннях: | Методичні вказівки |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
metod_vkaz_dlya_semin_i_prakt_menedzhment_pidpriyemstv_galuzi_tkachova_tkachenko_2007.PDF | 556.64 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.