Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/12264
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorТкачова, Світлана Сергіївна-
dc.contributor.authorТкаченко, Ольга Петрівна-
dc.date.accessioned2022-11-06T21:01:42Z-
dc.date.available2022-11-06T21:01:42Z-
dc.date.issued2007-
dc.identifier.citationМенеджмент підприємств галузі : методичні вказівки до семінарських і практичних занять для студентів спеціальності 7.091707 «Технологія зберігання, консервуваннята переробки м’яса» / уклад.: С. С. Ткачова, О. П. Ткаченко; Харк. держ. ун-т харч. та торгівлі. Харків : ХДУХТ, 2007. 34 с.-
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/12264-
dc.description.abstractМетодичні вказівки розроблені у відповідності до робочої програми з дисципліни “Менеджмент підприємств галузі” для студентів спеціальності 7.091707 “Технологія зберігання, консервування та переробки м’яса”. Вивчення дисципліни “Менеджмент підприємств галузі” повинно забезпечити студентів необхідними теоретичними знаннями, практичними навичками щодо самостійного прийняття управлінських рішень у підприємствах м’ясопереробної галузі різних форм власності та організаційно-правових форм підприємницької діяльності.uk_UA
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарківський державний університет харчування та торгівліuk_UA
dc.subjectменеджментuk_UA
dc.subjectоснови менеджментуuk_UA
dc.subjectуправління підприємствомuk_UA
dc.subjectпідприємства м’ясопереробної галузіuk_UA
dc.subjectпрактичні заняттяuk_UA
dc.subjectтестові завданняuk_UA
dc.titleМенеджмент підприємств галузіuk_UA
dc.typeBookuk_UA
Appears in Collections:Методичні вказівки

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
metod_vkaz_dlya_semin_i_prakt_menedzhment_pidpriyemstv_galuzi_tkachova_tkachenko_2007.PDF556.64 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.