Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/12221
Назва: Спосіб виробництва млинчикового напівфабрикату
Автори: Дейниченко, Людмила Григорівна
Пересічний, Михайло Іванович
Крамаренко, Дмитро Павлович
Дейниченко, Григорій Вікторович
Дата публікації: 26-січ-2015
Бібліографічний опис: Спосіб виробництва млинчикового напівфабрикату. Патент України на корисну модель № 96313, МПК A23L 1/10 (2006.01) A23L 1/03 (2006.01). Л. Г. Дейниченко, М. І. Пересічний, Д. П. Крамаренко, Г. В. Дейниченко. № u 2014 09633. Заявл. 02.09.2014. Опубл. 26.01.2015, Бюл.№ 2. 5 с.
Серія/номер: 11;96313
Короткий огляд (реферат): Спосіб виробництва млинчикового напівфабрикату передбачає первинну обробку рецептурних компонентів, поєднання яєць і цукру білого, їх перемішування, додавання пшеничного борошна, молока, збивання тіста, його проціджування та теплову обробку. Крім цього, на стадії поєднання яєць та цукру білого до них додають гідролізат з молюсків "Рапамід", суміш перемішують протягом 3…5 хвилин, після додавання пшеничного борошна та молока тісто збивають протягом 5…7 хвилин, після чого проціджують і випікають на змащених харчовим жиром поверхнях, при цьому рецептурні компоненти беруть у наступних співвідношеннях, мас. %: молоко 60,6…63,4 борошно пшеничне 25,2…27,4 яйця 4,8…5,0 цукор білий 1,5… 1,7 гідролізат з молюсків "Рапамід" 4,0…4,1 жир харчовий 1,1… 1,2.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/12221
Розташовується у зібраннях:Патенти на винаходи (корисні моделі)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
96313.pdf164.72 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.