Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/12221
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Дейниченко, Людмила Григорівна | - |
dc.contributor.author | Пересічний, Михайло Іванович | - |
dc.contributor.author | Крамаренко, Дмитро Павлович | - |
dc.contributor.author | Дейниченко, Григорій Вікторович | - |
dc.date.accessioned | 2022-11-05T15:45:41Z | - |
dc.date.available | 2022-11-05T15:45:41Z | - |
dc.date.issued | 2015-01-26 | - |
dc.identifier.citation | Спосіб виробництва млинчикового напівфабрикату. Патент України на корисну модель № 96313, МПК A23L 1/10 (2006.01) A23L 1/03 (2006.01). Л. Г. Дейниченко, М. І. Пересічний, Д. П. Крамаренко, Г. В. Дейниченко. № u 2014 09633. Заявл. 02.09.2014. Опубл. 26.01.2015, Бюл.№ 2. 5 с. | uk_UA |
dc.identifier.uri | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/12221 | - |
dc.description.abstract | Спосіб виробництва млинчикового напівфабрикату передбачає первинну обробку рецептурних компонентів, поєднання яєць і цукру білого, їх перемішування, додавання пшеничного борошна, молока, збивання тіста, його проціджування та теплову обробку. Крім цього, на стадії поєднання яєць та цукру білого до них додають гідролізат з молюсків "Рапамід", суміш перемішують протягом 3…5 хвилин, після додавання пшеничного борошна та молока тісто збивають протягом 5…7 хвилин, після чого проціджують і випікають на змащених харчовим жиром поверхнях, при цьому рецептурні компоненти беруть у наступних співвідношеннях, мас. %: молоко 60,6…63,4 борошно пшеничне 25,2…27,4 яйця 4,8…5,0 цукор білий 1,5… 1,7 гідролізат з молюсків "Рапамід" 4,0…4,1 жир харчовий 1,1… 1,2. | uk_UA |
dc.language.iso | uk_UA | uk_UA |
dc.relation.ispartofseries | 11;96313 | - |
dc.title | Спосіб виробництва млинчикового напівфабрикату | uk_UA |
dc.type | Other | uk_UA |
Appears in Collections: | Патенти на винаходи (корисні моделі) |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.