Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/12221
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorДейниченко, Людмила Григорівна-
dc.contributor.authorПересічний, Михайло Іванович-
dc.contributor.authorКрамаренко, Дмитро Павлович-
dc.contributor.authorДейниченко, Григорій Вікторович-
dc.date.accessioned2022-11-05T15:45:41Z-
dc.date.available2022-11-05T15:45:41Z-
dc.date.issued2015-01-26-
dc.identifier.citationСпосіб виробництва млинчикового напівфабрикату. Патент України на корисну модель № 96313, МПК A23L 1/10 (2006.01) A23L 1/03 (2006.01). Л. Г. Дейниченко, М. І. Пересічний, Д. П. Крамаренко, Г. В. Дейниченко. № u 2014 09633. Заявл. 02.09.2014. Опубл. 26.01.2015, Бюл.№ 2. 5 с.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/12221-
dc.description.abstractСпосіб виробництва млинчикового напівфабрикату передбачає первинну обробку рецептурних компонентів, поєднання яєць і цукру білого, їх перемішування, додавання пшеничного борошна, молока, збивання тіста, його проціджування та теплову обробку. Крім цього, на стадії поєднання яєць та цукру білого до них додають гідролізат з молюсків "Рапамід", суміш перемішують протягом 3…5 хвилин, після додавання пшеничного борошна та молока тісто збивають протягом 5…7 хвилин, після чого проціджують і випікають на змащених харчовим жиром поверхнях, при цьому рецептурні компоненти беруть у наступних співвідношеннях, мас. %: молоко 60,6…63,4 борошно пшеничне 25,2…27,4 яйця 4,8…5,0 цукор білий 1,5… 1,7 гідролізат з молюсків "Рапамід" 4,0…4,1 жир харчовий 1,1… 1,2.uk_UA
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.relation.ispartofseries11;96313-
dc.titleСпосіб виробництва млинчикового напівфабрикатуuk_UA
dc.typeOtheruk_UA
Appears in Collections:Патенти на винаходи (корисні моделі)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
96313.pdf164.72 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.