Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/12185
Назва: Системи менеджменту в ресторанному господарстві
Автори: Ткаченко, Ольга Петрівна
Ключові слова: ресторанне господарство;конспект лекцій;менеджмент
Дата публікації: 2016
Видавництво: Харківський державний університет харчування та торгівлі
Бібліографічний опис: Системи менеджменту в ресторанному господарстві : конспект лекцій / розоб. О.П. Ткаченко; Харківський держ. ун-т харчування та торгівлі. Харків : ХДУХТ, 2016. 223 с.
Короткий огляд (реферат): В конспекті лекцій "Системи менеджменту в ресторанному господарстві" висвітлено теоретичні засади управління системами менеджменту в закладах ресторанного господарства. Основними завданнями, що мають бути вирішенні в процесі вивчення дисципліни "Системи менеджменту в ресторанному господарстві", є формування у майбутніх фахівців сучасного системного мислення та комплексу спеціальних знань у галузі управління системами менеджменту підприємства ресторанного господарства на всіх стадіях життєвого циклу у взаємозв'язку із зовнішнім середовищем.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/12185
Розташовується у зібраннях:Курси лекцій

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
konspekt_lekcij_sistema_menedzhm_v_restor_gospodar_tkachenko_2016.pdf6.36 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.