Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/12185
Название: Системи менеджменту в ресторанному господарстві
Авторы: Ткаченко, Ольга Петрівна
Ключевые слова: ресторанне господарство;конспект лекцій;менеджмент
Дата публикации: 2016
Издательство: Харківський державний університет харчування та торгівлі
Библиографическое описание: Системи менеджменту в ресторанному господарстві : конспект лекцій / розоб. О.П. Ткаченко; Харківський держ. ун-т харчування та торгівлі. Харків : ХДУХТ, 2016. 223 с.
Краткий осмотр (реферат): В конспекті лекцій "Системи менеджменту в ресторанному господарстві" висвітлено теоретичні засади управління системами менеджменту в закладах ресторанного господарства. Основними завданнями, що мають бути вирішенні в процесі вивчення дисципліни "Системи менеджменту в ресторанному господарстві", є формування у майбутніх фахівців сучасного системного мислення та комплексу спеціальних знань у галузі управління системами менеджменту підприємства ресторанного господарства на всіх стадіях життєвого циклу у взаємозв'язку із зовнішнім середовищем.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/12185
Располагается в коллекциях:Курси лекцій

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
konspekt_lekcij_sistema_menedzhm_v_restor_gospodar_tkachenko_2016.pdf6.36 MBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.