Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/12185
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorТкаченко, Ольга Петрівна-
dc.date.accessioned2022-11-04T22:37:08Z-
dc.date.available2022-11-04T22:37:08Z-
dc.date.issued2016-
dc.identifier.citationСистеми менеджменту в ресторанному господарстві : конспект лекцій / розоб. О.П. Ткаченко; Харківський держ. ун-т харчування та торгівлі. Харків : ХДУХТ, 2016. 223 с.-
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/12185-
dc.description.abstractВ конспекті лекцій "Системи менеджменту в ресторанному господарстві" висвітлено теоретичні засади управління системами менеджменту в закладах ресторанного господарства. Основними завданнями, що мають бути вирішенні в процесі вивчення дисципліни "Системи менеджменту в ресторанному господарстві", є формування у майбутніх фахівців сучасного системного мислення та комплексу спеціальних знань у галузі управління системами менеджменту підприємства ресторанного господарства на всіх стадіях життєвого циклу у взаємозв'язку із зовнішнім середовищем.uk_UA
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарківський державний університет харчування та торгівліuk_UA
dc.subjectресторанне господарствоuk_UA
dc.subjectконспект лекційuk_UA
dc.subjectменеджментuk_UA
dc.titleСистеми менеджменту в ресторанному господарствіuk_UA
dc.typeBookuk_UA
Appears in Collections:Курси лекцій

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
konspekt_lekcij_sistema_menedzhm_v_restor_gospodar_tkachenko_2016.pdf6.36 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.