Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/12185
Title: | Системи менеджменту в ресторанному господарстві |
Authors: | Ткаченко, Ольга Петрівна |
Keywords: | ресторанне господарство;конспект лекцій;менеджмент |
Issue Date: | 2016 |
Publisher: | Харківський державний університет харчування та торгівлі |
Citation: | Системи менеджменту в ресторанному господарстві : конспект лекцій / розоб. О.П. Ткаченко; Харківський держ. ун-т харчування та торгівлі. Харків : ХДУХТ, 2016. 223 с. |
Abstract: | В конспекті лекцій "Системи менеджменту в ресторанному господарстві" висвітлено теоретичні засади управління системами менеджменту в закладах ресторанного господарства. Основними завданнями, що мають бути вирішенні в процесі вивчення дисципліни "Системи менеджменту в ресторанному господарстві", є формування у майбутніх фахівців сучасного системного мислення та комплексу спеціальних знань у галузі управління системами менеджменту підприємства ресторанного господарства на всіх стадіях життєвого циклу у взаємозв'язку із зовнішнім середовищем. |
URI: | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/12185 |
Appears in Collections: | Курси лекцій |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
konspekt_lekcij_sistema_menedzhm_v_restor_gospodar_tkachenko_2016.pdf | 6.36 MB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.