Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/12185
Title: Системи менеджменту в ресторанному господарстві
Authors: Ткаченко, Ольга Петрівна
Keywords: ресторанне господарство;конспект лекцій;менеджмент
Issue Date: 2016
Publisher: Харківський державний університет харчування та торгівлі
Citation: Системи менеджменту в ресторанному господарстві : конспект лекцій / розоб. О.П. Ткаченко; Харківський держ. ун-т харчування та торгівлі. Харків : ХДУХТ, 2016. 223 с.
Abstract: В конспекті лекцій "Системи менеджменту в ресторанному господарстві" висвітлено теоретичні засади управління системами менеджменту в закладах ресторанного господарства. Основними завданнями, що мають бути вирішенні в процесі вивчення дисципліни "Системи менеджменту в ресторанному господарстві", є формування у майбутніх фахівців сучасного системного мислення та комплексу спеціальних знань у галузі управління системами менеджменту підприємства ресторанного господарства на всіх стадіях життєвого циклу у взаємозв'язку із зовнішнім середовищем.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/12185
Appears in Collections:Курси лекцій

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
konspekt_lekcij_sistema_menedzhm_v_restor_gospodar_tkachenko_2016.pdf6.36 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.