Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/12173
Название: | Менеджмент торгівлі та ресторанного господарства |
Авторы: | Ткачова, Світлана Сергіївна |
Ключевые слова: | менеджмент;підприємства торгівлі;ресторанне господарство;менеджмент організацій;практичні заняття;семінарські заняття;управління підприємствами |
Дата публикации: | 2015 |
Издательство: | Харківський державний університет харчування та торгівлі |
Библиографическое описание: | Менеджмент торгівлі та ресторанного господарства : методичні рекомендації для практичних та семінарських занять для студентів спеціальності 7.03060101, 8.03060101 «Менеджмент організацій і адміністрування» / уклад. С. С. Ткачова; Харк. держ. ун-т харч. та торгівлі. Харків : ХДУХТ, 2015. 82 с. |
Краткий осмотр (реферат): | Метою навчальної дисципліни «Менеджмент торгівлі та ресторанного господарства» є формування у майбутніх спеціалістів та магістрів з менеджменту організацій і адміністрування системи знань та комплексу спеціальних вмінь щодо здійснення ефективного управління підприємствами торгівлі та ресторанного господарства. |
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/12173 |
Располагается в коллекциях: | Методичні вказівки |
Файлы этого ресурса:
Файл | Описание | Размер | Формат | |
---|---|---|---|---|
metod_rekom_dlya_prakt_ta_sem_menedzhm_torg_ta_restor_gospodar_2015.PDF | 742.91 kB | Adobe PDF | Просмотреть/Открыть |
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.