Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/12173
Название: Менеджмент торгівлі та ресторанного господарства
Авторы: Ткачова, Світлана Сергіївна
Ключевые слова: менеджмент;підприємства торгівлі;ресторанне господарство;менеджмент організацій;практичні заняття;семінарські заняття;управління підприємствами
Дата публикации: 2015
Издательство: Харківський державний університет харчування та торгівлі
Библиографическое описание: Менеджмент торгівлі та ресторанного господарства : методичні рекомендації для практичних та семінарських занять для студентів спеціальності 7.03060101, 8.03060101 «Менеджмент організацій і адміністрування» / уклад. С. С. Ткачова; Харк. держ. ун-т харч. та торгівлі. Харків : ХДУХТ, 2015. 82 с.
Краткий осмотр (реферат): Метою навчальної дисципліни «Менеджмент торгівлі та ресторанного господарства» є формування у майбутніх спеціалістів та магістрів з менеджменту організацій і адміністрування системи знань та комплексу спеціальних вмінь щодо здійснення ефективного управління підприємствами торгівлі та ресторанного господарства.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/12173
Располагается в коллекциях:Методичні вказівки

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
metod_rekom_dlya_prakt_ta_sem_menedzhm_torg_ta_restor_gospodar_2015.PDF742.91 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.