Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/12173
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Ткачова, Світлана Сергіївна | - |
dc.date.accessioned | 2022-11-04T19:31:29Z | - |
dc.date.available | 2022-11-04T19:31:29Z | - |
dc.date.issued | 2015 | - |
dc.identifier.citation | Менеджмент торгівлі та ресторанного господарства : методичні рекомендації для практичних та семінарських занять для студентів спеціальності 7.03060101, 8.03060101 «Менеджмент організацій і адміністрування» / уклад. С. С. Ткачова; Харк. держ. ун-т харч. та торгівлі. Харків : ХДУХТ, 2015. 82 с. | - |
dc.identifier.uri | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/12173 | - |
dc.description.abstract | Метою навчальної дисципліни «Менеджмент торгівлі та ресторанного господарства» є формування у майбутніх спеціалістів та магістрів з менеджменту організацій і адміністрування системи знань та комплексу спеціальних вмінь щодо здійснення ефективного управління підприємствами торгівлі та ресторанного господарства. | uk_UA |
dc.language.iso | uk_UA | uk_UA |
dc.publisher | Харківський державний університет харчування та торгівлі | uk_UA |
dc.subject | менеджмент | uk_UA |
dc.subject | підприємства торгівлі | uk_UA |
dc.subject | ресторанне господарство | uk_UA |
dc.subject | менеджмент організацій | uk_UA |
dc.subject | практичні заняття | uk_UA |
dc.subject | семінарські заняття | uk_UA |
dc.subject | управління підприємствами | uk_UA |
dc.title | Менеджмент торгівлі та ресторанного господарства | uk_UA |
dc.type | Book | uk_UA |
Appears in Collections: | Методичні вказівки |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
metod_rekom_dlya_prakt_ta_sem_menedzhm_torg_ta_restor_gospodar_2015.PDF | 742.91 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.