Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/12173
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorТкачова, Світлана Сергіївна-
dc.date.accessioned2022-11-04T19:31:29Z-
dc.date.available2022-11-04T19:31:29Z-
dc.date.issued2015-
dc.identifier.citationМенеджмент торгівлі та ресторанного господарства : методичні рекомендації для практичних та семінарських занять для студентів спеціальності 7.03060101, 8.03060101 «Менеджмент організацій і адміністрування» / уклад. С. С. Ткачова; Харк. держ. ун-т харч. та торгівлі. Харків : ХДУХТ, 2015. 82 с.-
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/12173-
dc.description.abstractМетою навчальної дисципліни «Менеджмент торгівлі та ресторанного господарства» є формування у майбутніх спеціалістів та магістрів з менеджменту організацій і адміністрування системи знань та комплексу спеціальних вмінь щодо здійснення ефективного управління підприємствами торгівлі та ресторанного господарства.uk_UA
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарківський державний університет харчування та торгівліuk_UA
dc.subjectменеджментuk_UA
dc.subjectпідприємства торгівліuk_UA
dc.subjectресторанне господарствоuk_UA
dc.subjectменеджмент організаційuk_UA
dc.subjectпрактичні заняттяuk_UA
dc.subjectсемінарські заняттяuk_UA
dc.subjectуправління підприємствамиuk_UA
dc.titleМенеджмент торгівлі та ресторанного господарстваuk_UA
dc.typeBookuk_UA
Appears in Collections:Методичні вказівки

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
metod_rekom_dlya_prakt_ta_sem_menedzhm_torg_ta_restor_gospodar_2015.PDF742.91 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.