Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/12173
Title: Менеджмент торгівлі та ресторанного господарства
Authors: Ткачова, Світлана Сергіївна
Keywords: менеджмент;підприємства торгівлі;ресторанне господарство;менеджмент організацій;практичні заняття;семінарські заняття;управління підприємствами
Issue Date: 2015
Publisher: Харківський державний університет харчування та торгівлі
Citation: Менеджмент торгівлі та ресторанного господарства : методичні рекомендації для практичних та семінарських занять для студентів спеціальності 7.03060101, 8.03060101 «Менеджмент організацій і адміністрування» / уклад. С. С. Ткачова; Харк. держ. ун-т харч. та торгівлі. Харків : ХДУХТ, 2015. 82 с.
Abstract: Метою навчальної дисципліни «Менеджмент торгівлі та ресторанного господарства» є формування у майбутніх спеціалістів та магістрів з менеджменту організацій і адміністрування системи знань та комплексу спеціальних вмінь щодо здійснення ефективного управління підприємствами торгівлі та ресторанного господарства.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/12173
Appears in Collections:Методичні вказівки

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
metod_rekom_dlya_prakt_ta_sem_menedzhm_torg_ta_restor_gospodar_2015.PDF742.91 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.