Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/12138
Название: Спосіб отримання термостійкої начинки замороженої
Авторы: Перцевой, Федір Всеволодович
Крапівницька, Ірина Олексіївна
Оболкіна, Вера Іллічна
Обозна, Маргарита Василівна
Любенко, Галина Дмитрівна
Дата публикации: 27-июл-2015
Библиографическое описание: Спосіб отримання термостійкої начинки замороженої. Патент України на корисну модель № 109207, МПК A23L 1/0522 (2006.01), A23L 1/0524 (2006.01), A23L 1/059 (2006.01), A23G 3/46 (2006.01), A23G 3/54 (2006.01). Ф. В. Перцевой, І. О. Крапівницька, В. І. Оболкіна, М. В. Обозна, Г. Д. Любенко. № a 2014 00717. Заявл. 27.01.2014. Опубл. 27.07.2015, Бюл.№ 14. 6 с.
Серия/номер: 11;109207
Краткий осмотр (реферат): Винахід належить до способу отримання термостійкої начинки замороженої, що включає підготовку компонентів, а саме: цукру, молочної сировини, структуроутворювачів, їх набрякання, витримування, теплову обробку, охолодження, та їх внесення, а також додавання крохмальної патоки й уварювання отриманої суміші, з подальшим її зберіганням, згідно з винаходом, як структуроутворювачі використовують суміш пектину цитрусового низькоетерифікованого та крохмалю кукурудзяного модифікованого, а для утворення кальцієвих містків використовують цитрат кальцію, як молочну сировину використовують молоко сухе незбиране з масовою часткою жиру 25 %, для збільшення терміну зберігання продукт піддають низькотемпературній обробці за температури -18±1 °C
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/12138
Располагается в коллекциях:Патенти на винаходи (корисні моделі)

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
109207.pdf170.44 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.