Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/12138
Title: | Спосіб отримання термостійкої начинки замороженої |
Authors: | Перцевой, Федір Всеволодович Крапівницька, Ірина Олексіївна Оболкіна, Вера Іллічна Обозна, Маргарита Василівна Любенко, Галина Дмитрівна |
Issue Date: | 27-Jul-2015 |
Citation: | Спосіб отримання термостійкої начинки замороженої. Патент України на корисну модель № 109207, МПК A23L 1/0522 (2006.01), A23L 1/0524 (2006.01), A23L 1/059 (2006.01), A23G 3/46 (2006.01), A23G 3/54 (2006.01). Ф. В. Перцевой, І. О. Крапівницька, В. І. Оболкіна, М. В. Обозна, Г. Д. Любенко. № a 2014 00717. Заявл. 27.01.2014. Опубл. 27.07.2015, Бюл.№ 14. 6 с. |
Series/Report no.: | 11;109207 |
Abstract: | Винахід належить до способу отримання термостійкої начинки замороженої, що включає підготовку компонентів, а саме: цукру, молочної сировини, структуроутворювачів, їх набрякання, витримування, теплову обробку, охолодження, та їх внесення, а також додавання крохмальної патоки й уварювання отриманої суміші, з подальшим її зберіганням, згідно з винаходом, як структуроутворювачі використовують суміш пектину цитрусового низькоетерифікованого та крохмалю кукурудзяного модифікованого, а для утворення кальцієвих містків використовують цитрат кальцію, як молочну сировину використовують молоко сухе незбиране з масовою часткою жиру 25 %, для збільшення терміну зберігання продукт піддають низькотемпературній обробці за температури -18±1 °C |
URI: | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/12138 |
Appears in Collections: | Патенти на винаходи (корисні моделі) |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
109207.pdf | 170.44 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.