Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/12138
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorПерцевой, Федір Всеволодович-
dc.contributor.authorКрапівницька, Ірина Олексіївна-
dc.contributor.authorОболкіна, Вера Іллічна-
dc.contributor.authorОбозна, Маргарита Василівна-
dc.contributor.authorЛюбенко, Галина Дмитрівна-
dc.date.accessioned2022-11-04T13:46:10Z-
dc.date.available2022-11-04T13:46:10Z-
dc.date.issued2015-07-27-
dc.identifier.citationСпосіб отримання термостійкої начинки замороженої. Патент України на корисну модель № 109207, МПК A23L 1/0522 (2006.01), A23L 1/0524 (2006.01), A23L 1/059 (2006.01), A23G 3/46 (2006.01), A23G 3/54 (2006.01). Ф. В. Перцевой, І. О. Крапівницька, В. І. Оболкіна, М. В. Обозна, Г. Д. Любенко. № a 2014 00717. Заявл. 27.01.2014. Опубл. 27.07.2015, Бюл.№ 14. 6 с.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/12138-
dc.description.abstractВинахід належить до способу отримання термостійкої начинки замороженої, що включає підготовку компонентів, а саме: цукру, молочної сировини, структуроутворювачів, їх набрякання, витримування, теплову обробку, охолодження, та їх внесення, а також додавання крохмальної патоки й уварювання отриманої суміші, з подальшим її зберіганням, згідно з винаходом, як структуроутворювачі використовують суміш пектину цитрусового низькоетерифікованого та крохмалю кукурудзяного модифікованого, а для утворення кальцієвих містків використовують цитрат кальцію, як молочну сировину використовують молоко сухе незбиране з масовою часткою жиру 25 %, для збільшення терміну зберігання продукт піддають низькотемпературній обробці за температури -18±1 °Cuk_UA
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.relation.ispartofseries11;109207-
dc.titleСпосіб отримання термостійкої начинки замороженоїuk_UA
dc.typeOtheruk_UA
Appears in Collections:Патенти на винаходи (корисні моделі)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
109207.pdf170.44 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.