Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/12129
Назва: | Склад плавленого сиру з рослинними добавками |
Автори: | Павлюк, Раїса Юріївна Погарська, Вікторія Вадимівна Коробець, Неллі Володимирівна |
Дата публікації: | 25-чер-2015 |
Бібліографічний опис: | Склад плавленого сиру з рослинними добавками. Патент України на корисну модель № 99825, A23C 19/093. Р. Ю.Павлюк, В. В. Погарська, Н. В. Коробець. № u 2014 14203. Заявл. 31.12.2014. Опубл. 25.06.2015, Бюл.№ 12. 4 с. |
Серія/номер: | 11;99825 |
Короткий огляд (реферат): | Склад плавленого сиру з рослинними добавками, що містить сири сичугові, сири для плавлення, сири нежирні, молоко сухе знежирене, вершки із коров'ячого молока, масло селянське, солі-плавники, воду питну та свіжу зелень петрушки, причому як рослинна сировина вноситься дрібнодисперсний порошок із зелені петрушки (2-5 мас. %), дрібнодисперсний порошок із лаврового листа, перцю чорного та перцю духмяного (0,9-1,5 мас. %) та фітоекстракт у формі 40 мас. % водно-спиртового розчину із лаврового листа, перцю чорного та перцю духмяного (2-2,5 мас. %). |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/12129 |
Розташовується у зібраннях: | Патенти на винаходи (корисні моделі) |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
99825.pdf | 152.66 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.