Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/12129
Назва: Склад плавленого сиру з рослинними добавками
Автори: Павлюк, Раїса Юріївна
Погарська, Вікторія Вадимівна
Коробець, Неллі Володимирівна
Дата публікації: 25-чер-2015
Бібліографічний опис: Склад плавленого сиру з рослинними добавками. Патент України на корисну модель № 99825, A23C 19/093. Р. Ю.Павлюк, В. В. Погарська, Н. В. Коробець. № u 2014 14203. Заявл. 31.12.2014. Опубл. 25.06.2015, Бюл.№ 12. 4 с.
Серія/номер: 11;99825
Короткий огляд (реферат): Склад плавленого сиру з рослинними добавками, що містить сири сичугові, сири для плавлення, сири нежирні, молоко сухе знежирене, вершки із коров'ячого молока, масло селянське, солі-плавники, воду питну та свіжу зелень петрушки, причому як рослинна сировина вноситься дрібнодисперсний порошок із зелені петрушки (2-5 мас. %), дрібнодисперсний порошок із лаврового листа, перцю чорного та перцю духмяного (0,9-1,5 мас. %) та фітоекстракт у формі 40 мас. % водно-спиртового розчину із лаврового листа, перцю чорного та перцю духмяного (2-2,5 мас. %).
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/12129
Розташовується у зібраннях:Патенти на винаходи (корисні моделі)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
99825.pdf152.66 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.