Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/12129
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorПавлюк, Раїса Юріївна-
dc.contributor.authorПогарська, Вікторія Вадимівна-
dc.contributor.authorКоробець, Неллі Володимирівна-
dc.date.accessioned2022-11-04T13:21:50Z-
dc.date.available2022-11-04T13:21:50Z-
dc.date.issued2015-06-25-
dc.identifier.citationСклад плавленого сиру з рослинними добавками. Патент України на корисну модель № 99825, A23C 19/093. Р. Ю.Павлюк, В. В. Погарська, Н. В. Коробець. № u 2014 14203. Заявл. 31.12.2014. Опубл. 25.06.2015, Бюл.№ 12. 4 с.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/12129-
dc.description.abstractСклад плавленого сиру з рослинними добавками, що містить сири сичугові, сири для плавлення, сири нежирні, молоко сухе знежирене, вершки із коров'ячого молока, масло селянське, солі-плавники, воду питну та свіжу зелень петрушки, причому як рослинна сировина вноситься дрібнодисперсний порошок із зелені петрушки (2-5 мас. %), дрібнодисперсний порошок із лаврового листа, перцю чорного та перцю духмяного (0,9-1,5 мас. %) та фітоекстракт у формі 40 мас. % водно-спиртового розчину із лаврового листа, перцю чорного та перцю духмяного (2-2,5 мас. %).uk_UA
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.relation.ispartofseries11;99825-
dc.titleСклад плавленого сиру з рослинними добавкамиuk_UA
dc.typeOtheruk_UA
Appears in Collections:Патенти на винаходи (корисні моделі)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
99825.pdf152.66 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.