Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/12129
Название: Склад плавленого сиру з рослинними добавками
Авторы: Павлюк, Раїса Юріївна
Погарська, Вікторія Вадимівна
Коробець, Неллі Володимирівна
Дата публикации: 25-июн-2015
Библиографическое описание: Склад плавленого сиру з рослинними добавками. Патент України на корисну модель № 99825, A23C 19/093. Р. Ю.Павлюк, В. В. Погарська, Н. В. Коробець. № u 2014 14203. Заявл. 31.12.2014. Опубл. 25.06.2015, Бюл.№ 12. 4 с.
Серия/номер: 11;99825
Краткий осмотр (реферат): Склад плавленого сиру з рослинними добавками, що містить сири сичугові, сири для плавлення, сири нежирні, молоко сухе знежирене, вершки із коров'ячого молока, масло селянське, солі-плавники, воду питну та свіжу зелень петрушки, причому як рослинна сировина вноситься дрібнодисперсний порошок із зелені петрушки (2-5 мас. %), дрібнодисперсний порошок із лаврового листа, перцю чорного та перцю духмяного (0,9-1,5 мас. %) та фітоекстракт у формі 40 мас. % водно-спиртового розчину із лаврового листа, перцю чорного та перцю духмяного (2-2,5 мас. %).
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/12129
Располагается в коллекциях:Патенти на винаходи (корисні моделі)

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
99825.pdf152.66 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.